AfgelastingenToernooienTechnisch BeleidsplanCalimiteitenplanSpelregels

VOW: Één in sport en sportiviteit

Afgelastingen

Afgelastingen Jeugdafdeling VOW

Wedstrijden:
Situatie 1: KNVB last centraal af

te zien op teletekstpagina 603 van NED 1, 2 of 3. VOW speelt in district ZUID II, categorie B. Alle bekerwedstrijden zijn categorie A en dit is onafhankelijk van welk district men speelt.

Alles is afgelast; geen verdere vermelding bij VOW.

Bij tijdig collectieve afgelasting is er voor de 7- tallen 07 t/m 011 eventueel  een programma in de gymzaal te Zijtaart. Dit geldt alleen vanaf begin januari tot aan de carnaval. Zij ontvangen hier van André van Zutphen dan informatie over.


Situatie 2: KNVB last NIET centraal af

Thuiswedstrijden
Voor thuiswedstrijden keurt de consul van VOW het veld. De consul brengt bij een afgelasting voor de 013, 011, 09 en 07 André van Zutphen op de hoogte, bij afgelasting voor 019, 017 en 015 wordt Petra van Gorkum op de hoogte gebracht. Zij communiceren dit met de leiders, scheidsrechters en tegenstander. De leiders dienen zelf de afgelasting door te geven aan de spelers, speelsters en ouders bijvoorbeeld door middel van Whatsapp groep en/of e-mail .

Uitwedstrijden
Het wedstrijdsecretariaat (André van Zutphen of Petra van Gorkum) ontvangt melding van afgelasting van uitwedstrijden. Zij communiceert dit met de leiders en scheidsrechters. De leiders dienen zelf de afgelasting door te geven aan de spelers, speelsters en ouders.

KIJK BIJ TWIJFEL IN DE APP: VOETBAL.NL OF OP TELETEKSTPAGINA PAGINA 603 VAN NED 1, 2 OF 3 of op de website van VOW.

Toernooien

Waar plezier, prestatie en sportiviteit samengaan
Bij VOW zijn toernooien een vast onderdeel van het voetbalseizoen. Toernooien zorgen voor plezier, prestaties, verbroedering en naamsbekendheid en zijn daarom belangrijk voor onze vereniging.

De toernooicommissie van VOW bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers die, in samenwerking met andere commissies, elk seizoen een aantal toernooien realiseren in zowel de zomer- als in de winterperiode.

Zomerperiode: Voor de jeugd is er bij VOW niet alleen de gebruikelijke competitie waar de jongens en meiden lekker kunnen voetballen. Aan het eind van het seizoen wordt er dan ook voor elk team een (thuis-) toernooi georganiseerd. Doelstelling is teams van gelijkwaardige niveau deel te laten nemen, zodat er sportieve en spannende wedstrijden ontstaan. De toernooien zijn juist datgene dat het nog leuker maakt om bij VOW te voetballen!

Ook streeft de commissie ernaar om ieder jeugdteam deel te laten nemen aan een toernooi, georganiseerd buiten onze vereniging.

Een onderling senioren toernooi is een onderdeel van seizoensafsluiting. Hierbij worden alle senioren teams (zowel dames als heren) door elkaar gehusseld. Dit is een mooie manier om binnen VOW met elkaar een lekker potje te voetballen, ongeacht indivuele (voetbal-)kwaliteiten. Uiteraard eindigt de afsluiting in de kantine.

Winterperiode: In de winterperiode wordt traditiegetrouw ons ‘Kerst zaalvoetbal toernooi’ georganiseerd, in één van de sporthallen in Meierijstad. Naar leeftijdsklasse, spelen alle jeugdteams onderling gemixt een zaalvoetbaltoernooi. In de avonduren spelen de senioren ook een onderling toernooi.

De Commissie:
De toernooicommissie bestaat uit de volgende leden:
Erick van Zutphen
Patrick van Asseldonk
Dorus Dortmans
Jorg Gibbels
Jeroen Schepers

Contact:
Voor informatie over de toernooien die VOW organiseert of voor uitnodigingen voor teams van VOW om aan een toernooi deel te nemen, kunt u het volgende e-mailadres gebruiken:
Jeugdtoernooien: jeugdtoernooien@vow.nl
Seniorentoernooien: seniorentoernooien@vow.nl

Toernooi Data:
Zaterdag 03 juni
9.00 -14.00 uur Jo7, Jo8, Jo9 en Jo10
Uniek Overnachtingstoernooi Jo15 en Mo15 (vanaf 16.00 uur t/m zondag 04 juni 12.00 uur.)

Zaterdag 10 juni
10.00 – 14.00 uur Jo11 en Mo11

Zaterdag 17 juni
10.00 - 14.00 uur Jo13
15.00 – 19.00 uur Jo17 en Jo19 en  Mo17

Technisch Beleidsplan

VOORWOORD TECHNISCH BELEIDSPLAN

Onder de titel “BELEIDSPLAN TECHNISCHE ZAKEN 2017 – 2021“ is het beleidsplan door de technische commissie voetbalzaken weer up to date gemaakt.In het bovengenoemde beleidskader zijn de onderstaande doelstellingen voor VOW geformuleerd:

- Een voetbalclub zijn waar plezier en prestatie hand in hand gaan en waar iedereen op zijn of haar niveau de best passende ontwikkeling doormaakt.
- Een attractieve ontmoetingsplaats zijn voor jong en oud.
- Een zelfstandige vereniging nu en in de toekomst.VOW  wil haar leden de gelegenheid bieden om zowel op recreatief niveau als prestatief niveau zo optimaal mogelijk te voetballen. Zij staat dan ook open voor iedereen. Het hebben van plezier in het voetballen, de beleving, speelt een centrale rol. Voorwaarde voor dat plezier is dat ieder op zijn eigen niveau kan spelen.Hoe willen we bij VOW op voetbaltechnisch gebied bovenstaande doelstelling behalen?

- We willen leden plezier laten beleven aan onze vereniging.
- We willen voor leden een verbondenheid met de rest van de vereniging bewerkstelligen.
- We willen leden in een goede onderlinge samenwerking met elkaar laten omgaan.
- We willen leden leren functioneren in teamverband.
- We willen goede begeleiding realiseren door een enthousiast en bekwaam kader.
- We willen - alle facetten van het voetbalspel optimaliseren.
- We schenken aandacht aan waarden en normen (Respect).
- We willen streven een speler in een team te plaatsen met spelers van een gelijkwaardig    niveau.
- We streven een hoog niveau van spelen en trainen na passend bij het niveau (prestatief of    recreatief).
- We willen extra voetbaltechnische activiteiten / evenementen organiseren voor    geïnteresseerden.
- We willen met bezielde mensen werken, die het goede voorbeeld (willen) geven.Hopelijk levert het beleidsplan technische zaken een aanvulling op weg naar een verdere samenwerking voor alle VOW-ers met hetzelfde doel:

"VOW: ÉÉN IN SPORT EN SPORTIVITEIT." - Augustus 2017
Toine Adriaans

Calimiteitenplan

Klik hier voor het openen van het calamiteitenplan van VOW.

Spelregels

Op de volgende site vind je de spelregels van het voetbal in heldere taal. Je vindt er uitleg over de twintig belangrijkste spelsituaties. Je kunt er oefentoetsen maken zoveel als je wilt. Je ziet veel herkenbare voorbeelden die de regels verduidelijken.
zie voetbalmasterz.nl

Wedstrijdprogramma

Evenementenkalender

Jun 9, 2023
Seizoensafsluiting
9
Jun
Jun 9, 2023
Seizoensafsluiting Seniorentoernooi (18.30 – 21.00 uur)
9
Jun
Jun 17, 2023
Toernooi Jo17 en Jo19 en Mo17 (15.00 – 19.00 uur)
17
Jun