WEC - VOW, uitslag 0 - 2 (0 - 1)

March 26, 2023

Vandaag de wedstrijd tegen WEC. Voor beide teams staat veel op het spel, voor WEC nacompetitie en VOW degradatie. In de eerste helft had WEC het betere spel.  VOW toonde inzet en zat kort op de bal. Ddaardoor kreeg WEC geen echt grote scoringskansen. In de 38ste minuut wist Stan de score te openen, door vlak voor de keeper een lange bal de goal in te schieten.

In de tweede helft waren beide teams gelijkwaardiger. VOW bleef goed spelen en daardoor kreeg WEC weinig goede kansen. In de 75ste minuut een bijzonder mooie goal van Bart v.d. Oever, die de bal in een vleoiende beweging over de keeper lobde. VOW speelde de wedstrijd verder goed uit en haalde de broodnodige punten binnen.

Ondanks de vele regen een mooie wedstrijd voor het publiek. Veel inzet en de terugkeer van de langdurig geblesseerd Siep en Paul. Vandaag heeft het team laten zien dat ze zeker in deze klasse thuishoren.

Door deze overwinning klimt VOW naar de tiende plaats. Volgende week om 14:30 uur thuis tegen Boxtel, die de voorlaatste plaats van VOW heeft overgenomen.

VOW vrouwen 1 heeft vandaag niet gespeeld en gaat volgende week naar Tiel voor de wedstrijd om 10:00 uur tegen RKTVC.