WEC - VOW, uitslag 4 - 0 (2 - 0)

April 14, 2024

Op basis van de standenlijst was  te verwachten dat VOW (nr. 7) het moeilijk zou krijgen tegen WEC (nr. 2). Op het spel van VOW was  tot de 75ste minuut niets aan te merken. De organisatie van VOW stond en WEC was zeker niet veel sterker. De eerste goal viel in de 18de minuut bijna uit het niets. Een goed geplaatst hard schot van buiten het zestien meter gebied, liet Niek kansloos. Mooie goal. Vlak voor rust een bijna identieke situatie en zelfde WEC speler. Minder hard, maar wel vlak langs de paal. 2-0 voor WEC.

In de tweede helft moest Niek twee keer flink ingrijpen, maar ook VOW kreeg kansjes. Vanaf de 75ste minuut na wijzigingen in de opstelling bij VOW naar meer aanvallend, draaide de wedstrijd en was WEC meer dominerend. In de 82ste en 89ste minuut kon WEC nogmaals scoren. Eindstand 4-0.

WEC was helaas een maatje te groot, geen beloning voor het toch wel goede spel van VOW.

Volgende week thuis tegen Vesta'19. De uitwedstrijd op een donderdagavond tegen Vesta werd verloren met 1-0. Hierna volgen nog de wedstrijden uit tegen FC de Rakt enthuis tegen Boskant. Uit deze wedstrijden moet VOW nog enkele puntjes verzamelen om nacompetitie te ontlopen. Zondag begint de wedstrijd om 14:30 uur op Sportpark De Vonders.

VOW VR1 verloor vandaag thuis van SHH VR1. Volgende week spelen de vrouwen uit in Gemert om 12:30 uur.