VOW viert 75-jarig bestaan in seizoen 2021-2022

January 25, 2021

Bijna 75 jaargeleden werd in Veghel, Voetbal Vereniging Oranje Wit opgericht. Na een aantal omzwervingen belandde de vereniging uiteindelijk in Zijtaart op Sportpark de Vonders, waar door de leden stukje bij beetje een prachtige en moderne accommodatie is neergezet.

 

Om de festiviteiten rond het 75-jarig jubileum voor te bereiden is een enthousiaste jubileumcommissie aan de slag gegaan. Samen met een aantal subcommissies is er in de afgelopen maanden gewerkt aan het jubileumprogramma. Gedurende het seizoen zijn er diverse activiteiten die leiden naar de grootse viering in het Hemelvaartsweekend in mei 2022. Binnenkort is hier meer over te lezen via de website www.vow.nl en onze socials.

 

Om het jubileumextra luister bij te zetten is er een speciaal logo ontworpen dat wij met gepaste trots aan u willen presenteren. Het logo is ontworpen door Juul van Erp en met dank aan Wouwproducties.nl voor de presentatie.

 

Klik hier voor het filmpje met de onthulling van het logo: https://vimeo.com/wouwproducties/download/500374641/dae2f0ffd5

No items found.

Meest recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dankjewel, We hebben je inschrijving ontvangen!
Probeer het opnieuw.