VOW - Nieuw Woensel 1 - 2 (0 - 1)

November 20, 2022

Blessures blijven VOW teisteren. De lijst met geblesseerde basisspelers blijft groeien.

Lang leek het erop dat VOW vandaag er een gelijkspel uit kon slepen. VOW kreeg zeker een aantal goede kansen, waarvan een in de 65ste minuut een bal op de lat. Nieuw Woensel stond toen al op voorsprong door een goal in de 21ste minuut.

In de 70ste minuut benutte Bart v.d. Oever een toegekende penalty. Dankzij een paar goede reddingen van onze keeper Niek leek dit de eindstand te worden. Echter in de blessure tijd werd een speler van Nieuw Woensel onderuit gehaald en wisten ze de toegekende penalty te benutten. Eindstand 1-2.

Volgende week al om 14:00 uur de derby uit naar Mariahout, dat het uitstekend doet en zonder nederlaag de lijst in de 4e klasse G aanvoert.