VOW _ Boskant, uitslag 3 - 1 (3 - 1)

May 20, 2024

Vandaag Boskant, een tegenstander waar VOW het vaak moeilijk mee heeft. Vandaag echter een relatief makkelijke wedstrijd, waarin VOW de eerst 35 minuten zeer sterk speelde. Al na anderhalve minuut is het al 1-0, door een goal van Timo. In de 9de minuut maakt Guus een door hemzelf gestarte aanval vanuit de achterhoede, via een tweetal combinaties, schitterend af, 2-0. In de 26ste minuut is het wederom Timo die de 3-0 aantekent. Hij raakt hier zelf bij geblesseerd en kan niet verder. In de 39ste minuut weet Boskant te scoren. De overwinning komt de verdere wedstrijd niet meer in gevaar, al moeten ze nog even aan de bak als in de 65ste minuut Teun na tweemaal geel het veld moet verlaten.

Publiekswissels zijn er voor de stoppende selectie spelers Paul v.d. Rijt, Niek v. Zuphen en Willem Kanters. Drie waardevolle spelers de afgelopen seizoenen!. Ook dit seizoen hebben zij een belangrijke bijdrage gehad in het behalen van de 7de plaats. Een knappe prestatie van het team van Arno Methorst dat een moeilijke start kende en nog stappen moest maken.

Een mooi en spannend seizoen voor Heren 1, met een mooi resultaat!