VOW - SCMH, uitslag 2 - 1 (0 - 0)

February 4, 2024

Een spannende wedstrijd tussen de twee teams die de punten hard nodig hebben om de nacompetitie te vermijden. In de eerste helft veel bal verlies van VOW waardoor SCMH gevaarlijker werd. Geen echt grote kansen dankzij onze verdediging en keeper Niek. In de tweede helft eerst nog eenzelfde beeld. In de 56ste minuut een mooie aanval die goed werd afgerond door Pim.

Met het eindsignaal in zict zet SCMH alles op alles om de gelijkmaker te scoren, wat lukt in de 88ste minuut. In de extra is Stein alert voor de goal en blijven de punten in Zijtaart.

VOW staat nu op een zesde plaats met 15 punten uit 12 wedstrijden. Het blijft spannend in de competitie want de nummers 5 t/m 8 staan heel dicht bij elkaar en de lager geplaatste teams hebben ook nog alle kans om aan te sluiten.

Op 18 februari om 14:00 uur de uitwedstrijd tegen Vesta'19. Nu op een negende plaats met 12 punten en twee wedstrijden minder dan VOW. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark De Ong in Ravensteijn.

VOW V1 speelt op dinsdagavond 20:00 uur uit tegen Vorstenbosche Boys VR1.