Vernieuwing Sportpark

April 15, 2024

Beste VOW-ers,

In het begin van dit seizoen zijn wij als bestuur gaan kijken wat de mogelijkheden waren om het sportpark aantrekkelijker en gezelliger te maken. Hiervoor hebben we de hulp van Marianne Bekkers ingeschakeld en zij heeft een plan gemaakt om de entree en het terras van het sportpark uitnodigender te maken (zie foto van plattegrond, klik op de foto om deze te vergroten).

Het plan gaat in stappen uitgevoerd worden en de eerste stappen zijn al gezet. Wellicht heb je de nieuwe bomen al gezien tussen de fietsenstalling die we gratis ontvangen hebben via Marianne. Daarnaast heeft VOW-Promotion toegezegd te investeren in nieuwe picknick tafels voor het terras.


Help jij mee aan de vergroening van ons sportpark?

We zijn van plan om veel nieuwe planten, heesters en heggen aan te planten, zodat de entree en het terras worden gefleurd en we samen kunnen genieten van een prachtig vernieuwd sportpark. Hierbij hebben we natuurlijk JOUW hulp bij nodig! Help mee om het sportpark te vergroenen en een bruisende ontmoetingsplaats te creëren voor jong en oud.

We hebben een streefbedrag van €6000,- gesteld en hopen dit samen met jou te realiseren. Met jouw donatie, klein of groot, zorg je daarvoor! Weet je niet zo goed wat te geven, hieronder geven we je vier suggesties (dit zijn voorbeelden):

‍€5 - Je vindt het super dat het sportpark van  VOW wordt aangepakt en gaat vergroenen. Je draagt hier graag een steentje aan  bij om samen voor een groene toekomst te gaan voor onze sportvereniging.

€10 - Je komt graag op het sportpark van VOW om te trainen en wedstrijden te spelen. Misschien ben je er niet elke week, maar  je houdt wel de uitslagen en het nieuws in de gaten via de website en socials. Je draagt graag een steentje bij om het sportpark te vergroenen en  een bruisende ontmoetingsplek te creëren voor jong en oud.

‍€15 - Elk weekend kom je met veel plezier naar het sportpark om een wedstrijd te voetballen en/of naar andere wedstrijden te  kijken. Daarna ga je natuurlijk nog even de kantine in voor de derde helft.  En hoe mooi is het om met mooi weer dan heerlijk te vertoeven op ons  vernieuwende terras en daarbij sfeervolle entree. Je draagt graag een  steentje bij om je betrokkenheid te tonen en samen het sportpark te vergroenen.  

€25 - Iedere week kijk je uit  naar het weekend om jouw wedstrijd te spelen of om te genieten van alle  jeugd- en seniorenteams die een balletje trappen. Ook doordeweeks ben je vaak  bij VOW te vinden voor een training, een klusje te verrichten of een drankje  te nuttigen aan de bar. Jouw hart kleurt oranje en je draagt VOW een warm  hart toe. Hadden we hier €100,-  gesuggereerd, dan had je die ook gegeven! ;)

‍De suggesties zijn voorbeelden. Via onderstaande betaallink kun je zelf een bedrag invullen wat je graag doneert aan VOW.

‍JA, IK DONEER GRAAG EN LATEN WE SAMEN BOUWEN AAN EEN GROENERE EN GEZELLIGERE TOEKOMST VOOR ONS ALLEMAAL!

No items found.