[UPDATE] Vanaf mei: Trainingen

May 12, 2020

Kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding buiten sporten en hoeven niet de 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Trainers en begeleiders dienen deze afstand wel tot de kinderen te bewaren. Jongeren vanaf 13 jaar tot en met 18 jaar mogen onder begeleiding buiten sporten, maar zowel de jongeren als de trainers en begeleiders dienen een afstand van 1,5 meter van elkaar te behouden.

Inmiddels is er een voorstel gemaakt en deze is ingediend bij de gemeente. Momenteel wachten we nog op goedkeuring, dit zal naar verwachting deze week gebeuren. We hopen woensdag 6 mei 2020 weer van start te kunnen gaan met de eerste trainingen voor de jeugd. We hebben een protocol ‘verantwoord sporten voor kinderen en jongeren’ van de gemeente Meierijstad gekregen en aan alle ouders, trainers en leden de vraag om deze zorgvuldig door te nemen en zich hieraan te houden. Klik hier voor de link naar het protocol.

UPDATE (11 mei 2020): Naast onze jeugd, mogen ook de senioren weer gaan trainen. Vandaag of morgen komt het protocol voor sporten voor volwassenen via de gemeente onze kant op, maar omdat iedereen zo enthousiast is hebben we alvast een schema gemaakt wat we nu al willen delen. Klik hier voor de link naar het NIEUWE trainingschema vanaf 11 mei 2020 (jeugd+senioren). Na overleg met de gemeente hebben we namelijk voorlopig de beschikking over zowel veld 1 als veld 2. Hierdoor zijn er enkele verschuivingen gekomen qua velden en tijdstippen waarop iedereen kan trainen. Een verzoek dus om het schema goed te bekijken.

Samenvatting:

Klik hier voor de link naar het protocol.

Klik hier voor de link naar het NIEUWE trainingschema vanaf 11 mei 2020 (jeugd+senioren)

No items found.

Meest recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dankjewel, We hebben je inschrijving ontvangen!
Probeer het opnieuw.