Vacature hoofdtrainer vrouwenselectie

June 4, 2024

Voetbalvereniging VOW uit Zijtaart is, vanwege het om gezondheidsredenen terugtreden van de huidige trainer, op zoek naar een hoofdtrainer voor haar vrouwenselectie voor het seizoen 2024- 2025. VOW is al ruim 50 jaar actief in het vrouwenvoetbal en onze vrouwen- en meisjesafdeling neemt een belangrijke positie in binnen de vereniging. VOW beschikt over twee vrouwenelftallen, met relatief veel jonge speelsters. Vrouwen 1 komt uit in de 3e klasse en vrouwen 2 komt uit in de 5e klasse. Voor beide teams ligt een reële ambitie om stabiel mee te draaien in deze klassen en op termijn door te groeien naar een klasse hoger. Daarnaast zijn er diverse meisjesteams, een vrouwen 30+ en een vrouwen 18+ team actief bij VOW.

De ideale hoofdtrainer heeft volgens ons:

- Goede communicatieve en sociale vaardigheden;

- Passie voor voetbal;

- Een duidelijke visie en de kwaliteit om dit over te brengen op de groep;

- Een gezonde dosis ambitie;

- De ervaring om de groep te motiveren én te zorgen voor een juiste balans tussen prestatie en plezier;

- Ook oog voor het individu in de groep.

De hoofdtrainer heeft de eindverantwoordelijkheid over de gehele vrouwenselectie. Op de trainingsavonden staan naast de hoofdtrainer ook een assistent- / techniektrainer, een trainster voor Vrouwen 2 en een keeperstrainster op het veld. Samen met dit team verzorg je de trainingen. De huidige trainer is in overleg op afstand beschikbaar voor een warme overdracht en ondersteuning.

Naast de trainingen verzorg je de wedstrijdvoorbereiding en begeleid je Vrouwen 1 op de wedstrijddagen. Op dit moment bestaat het overige kader van vrouwen 1 uit een assistent-trainer en grensrechter.

De verbintenis met onze hoofdtrainer gaan wij graag voor meerdere jaren aan. Wij zoeken iemand die zich op zijn/haar gemak voelt bij een kleinere vereniging en ook buiten de selectie zijn/haar betrokkenheid toont. De vacature is per direct in te vullen.

Heb je interesse, mail dan je motivatie en C.V. naar Jos van Zutphen (bestuurslid voetbalzaken) via voetbalzaken@vow.nl. Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben dan kun je bellen met Hanneke van der Heijden (technisch coördinator Vrouwen), 06-10134728.

No items found.