Seizoensafsluiting 2021-2022

June 13, 2022

Afgelopen vrijdag was de seizoensafsluiting in de kantine van VOW met als thema A touch of Orange. Voorafgaand ging VOW de strijd aan met CV de Reigers om de felbegeerde Adriaans Cup weer op de Vonders te behouden. Deze wedstrijd met 10-8 gewonnen door VOW. Daarna werd er in een drukke kantine genoten van muziek van DJ Robbie. Tijdens de seizoensafsluiting zijn Sportman, Sportvrouw, Team en Vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt.


Sportman van het jaar: Peter Rooijakkers

Peter is super fanatiek en staat altijd met een positieve en enthousiaste instelling op het veld. Hij heeft er een bloedhekel aan om zichzelf af te melden, maar ook hij ontkomt er niet altijd aan. Hij heeft tenslotte thuis ook nog een prachtig gezin dat heel soms voorrang verdient, maar als het ook maar enigszins kan dan zal hij iets proberen te regelen om toch present te zijn. Verder is te stellen dat zonder Peter zijn vasthoudendheid en inzet de Veteranen dit jaar veel minder wedstrijden gespeeld zouden hebben. Hij blijft proberen, vaak tot zaterdagmiddag, om toch een representatief elftal op het veld te kunnen krijgen. Op zijn initiatief hebben we ook verschillende app groepen opgezet met de lagere senioren elftallen en spelers die regelmatig bereid zijn om ons weer vooruit te helpen. Inmiddels zit Peter ook in (meerdere) commissies bij VOW om de belangen van de veteranen te behartigen en verdedigen. Als het aan hem ligt dan zullen de veteranen in deze opzet nog vele jaren met veel plezier hun wedstrijden op zaterdagmiddag afwerken.


Sportvrouw van het jaar: Lieke van de Rijdt

Lieke is altijd spontaan enthousiast en een echte teamplayer. Ze staat voor iedereen klaar in en buiten het veld en neemt zo nodig het hele team op sleeptouw. Altijd leergierig en wil niks liever dan winnen, maar wel als team samen winnen. Probeert altijd te scoren, maar is zo blij als een ander ook scoort. Ze zet zichzelf zo nodig op de 2e plaats als dit voor het team beter is. Slaat een arm om je heen als het nodig is en steunt iedereen waar nodig. Ook vindt ze het belangrijk dat als iemand meedoet van de jeugd ook die gezien wordt, geholpen wordt en opgevangen wordt. In het veld laat ze de kaas niet van der brood af eten en stopt pas als het laatste fluitsignaal heeft geklonken. Een echte doorzetten met passie voor het spelletje.


Team van het jaar: Heren 2

Dit jaar heeft Heren 2 meer successen behaald. Zo hebben ze meer punten behaald dit seizoen dan de afgelopen drie seizoenen bij elkaar. Doordat er veel gewisseld wordt in het team, hebben zij nooit echt kunnen bouwen aan een vaste speelwijze. Naast dat Heren 2 regelmatig aansluit bij het eerste, helpen zij ook andere elftallen vaak uit de brand. Ondanks de vele blessures dit seizoen is Heren 2 grotendeels fit geweest en altijd aanwezig!


Vrijwilliger van het jaar: Bas van der Aa

Ieder jaar hebben we tal van vrijwilligers die onze vereniging draaiende houden. Omdat we daar zo enorm trots op zijn zetten we deze graag in het zonnetje. Degene die dit jaar de vrijwilliger van het jaar wordt draagt zijn steentje flink bij als lid van de TC. We kijken terug op een geweldige feestweek ter ere van ons 75-jarig bestaan. Daarin had Bas een heel groot aandeel. Vooraf heeft hij er al zo ontzettend veel tijd ingestoken. Alles was tot in de puntjes uitgewerkt en er was geen speld tussen te krijgen. Hij heeft de hele week vrij genomen en mee opgebouwd. Het was duidelijk wat er moest gebeuren, een van de redenen waarom het allemaal zo goed verliep. Mede door deze inzet van Bas is het een fantastische feestweek geworden. Bas bedankt!

No items found.