SCMH - VOW, uitslag 1 - 1 (1 - 0)

September 24, 2023

Een wedstrijd met twee heel verschillende helften. De eerste helft was Mariaheide sterker en speelde zorgvuldiger. Bij VOW veel bal verlies en onrustig spel. In de 22ste minuut scoorde SCMH dan ook de 1-0.

In de tweede helft een feller meer controlerend VOW en net als vorige week was VOW gevaarlijker, al bleef SCMH ook nog kansjes creëren. In de 78ste minuut liet de keeper in een drukke situatie voor de goal liet de keeper van SCMH de bal los en een alerte Luc Brugmans strafte dit meteen af. In de tweede helft had er zeker meer ingezeten voor VOW, maar over de hele wedstrijd een terechte uitslag.

SCMH had gezorgd voor een mooi feestje na de wedstrijd, dus het bleef nog even onrustig in Mariaheide.

Volgende week thuis al de derby tegen Mariahout om 14:30 uur. Kom het eerste aanmoedigen!

Na afloop kantinefeestje Oktoberfest.

Ook VOW VR1 speelde vandaag gelijk, thuis tegen Vorstenbosche Boys VR1. Volgende week spelen ze uit om 12:00 uur uit tegen PhusphairaVR1.