Pupil van de week: Rens van de Ven

February 5, 2024

Zondag 4 februari was Rens van de Ven Pupil van de week bij de wedstrijd VOW 1 – SCMH 1. Hij heeft een hele leuke dag gehad.

Naam: Rens van de Ven

Leeftijd: 7 jaar

Ik voetbal bij VOW in de: JO8-1

Mijn positie op het veld: Vaak aanvaller, maar ook middenvelder.

Mijn ervaring als Pupil van de week:

Ik werd om 13:45u ontvangen door Mike Bekkers, die ging mij deze leuke middag begeleiden. Ik kreeg een vow shirtje aan waar Pupil van de week achterop stond. Toen kreeg ik wat drinken en mocht met de heren 1 de warming-up gaan doen. Om 14:30u begon de wedstrijd tegen SCMH 1. Ik mocht tossen én het muntje houden. Ook mocht ik een doelpunt scoren bij de tegenstander en dat was gelukt.

In de eerste helft werd er nog niet gescoord. Ze waren wel allemaal al heel vies van alle slidings. In de rust kreeg ik drinken en wat lekkers en ging ik snel weer naar buiten, want ze waren alweer aan het opwarmen voor de 2e helft en daar wilde ik aan meedoen. Ik kreeg van de scheidsrechter een gele en rode kaart.

De 2e helft was spannend. In de 87e minuut maakten SCMH er 1-1 van en in de 90e minuut won VOW met 2-1! Ze hadden het heel goed gedaan.

Ik mocht op het einde even op tafel staan in de kantine en kreeg een bal met alle namen erop én wat muntjes om iets lekkers te halen. Ik vond het een hele leuke middag!