Dit vind ik leuk aan voetbal: de wedstrijden

Mijn favoriete voetbalspeler: Lieke Martens

Mijn hobby's zijn: voetbal, dansmariekes

Het lekkerste eten vind ik: gourmetten, pannekoeken

Dit wil ik later worden: juf, kapper, mama

Mijn ervaring als pupil van de week:

Vandaag was ik pupil van de week bij de dames 1 van V.O.W.

Ik mocht met alle spelers het veld oplopen met de bal in mijn hand.

Bij de aftrap ging ik samen met Nienke proberen te scoren bij de tegenstander. Dit was gelukt, dus eigenlijk stond het al 1-0 voor V.O.W.

Ik had ook al geoefend met trappen bij het warm lopen samen met Lena.

In de eerste helft duurde het best lang voordat er nog een goal kwam. Maar toen de eerste helft bijna voorbij was scoorde Lindy gelukkig de 1-0. Een paar minuten later scoorde Eva de 2-0.

Papa zei ook dat het tijd werd voor een goal.

In de rust mocht ik naar de kantine en daar kreeg ik een snoepzak en drinken.

De tweede helft speelde V.O.W ook goed maar scoorde ze geen goal meer. Gelukkig de tegenstander ook niet, dus we hadden gewonnen met 2-0.

Toen de wedstrijd afgelopen was gingen ze allemaal in een rondje staan om mij te bedanken dat ik pupil van de week was. Ze zei dat ik later ook wel in het eerste kan spelen. Ik kreeg een bal met alle handtekeningen erop van de spelers en heel veel muntjes. Nu kan ik heel veel snoepzakken halen in de kantine.

Ik vond het super leuk dat ik pupil van de week mocht zijn. Vooral dat ik ook in de kleedkamer mocht zitten voor de wedstrijd samen met alle spelers en dat ik gescoord had.