Overlijdensbericht: Jan van Uden

January 24, 2024

Afgelopen zondag 21 januari bereikte ons het trieste bericht dat Jan van Uden is overleden. Jan is jarenlang actief en betrokken geweest bij onze vereniging VOW.

VOW verliest in haar gewaardeerd lid Jan van Uden een levenslang toonbeeld van eenvoud, tevredenheid en liefdevolle omgang met gezin, familie en vrienden.
Jan stond nadrukkelijk aan de wieg van de oprichting van VV Soffelt in 1972 en was in 1987 ook een positieve, bestuurlijke voorstander en initiator namens VV Soffelt van de fusie met VOW. Ondanks het feit dat hij wel een echte “Soffelt man” was en bleef, was hij bijzonder trots op de succesvolle samenhang met VOW.  Hij zette zich tot op het laatst in als vrijwilliger van de club. Zo was hij een lange periode clubscheidsrechter en vrijwilliger voor het onderhoud en de verzorging van het sportpark. “Niks was te gek” voor zijn VOW en zijn omgeving. Jan heeft na een ziekbed het leven moeten laten. We blijven achter met dierbare en prachtige herinneringen aan onze vrijwilliger. Dankjewel en vaarwel Jan!

Via deze weg willen wij de familie heel veel sterkte en kracht wensen bij het verwerken van dit grote verlies.

De afscheidsbijeenkomst is zaterdag 27 januari om 10.30 uur in het Dorpshuis, Pastoor Clercxstraat 50 in Zijtaart.

No items found.