Overlijdensbericht Cor van der Aa

September 6, 2021

Dit weekend bereikte ons het trieste bericht dat Cor van der Aa op 71-jarige leeftijd is overleden. Cor is jarenlang een betrokken en gewaardeerd actief lid geweest voor onze vereniging en is eind mei benoemd tot Erevoorzitter van VOW.

Via deze weg willen wij namens het bestuur en alle leden van VOW, Maria, de kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte wensen bij het verwerken van dit verlies.


De afscheidsbijeenkomst voor Cor vindt plaats op zaterdag 11 september. Vanwege de beperkende maatregelen is deze helaas besloten. Wel bent u allen van harte welkom op het hoofdveld van VOW, waar de bijeenkomst vanaf 12.30 uur op groot scherm live te volgen is. Het adres is Sportpark De Vonders, De Bresser 27 in Zijtaart. De livestream is ook te bekijken via deze link: www.uitvaartstreamen.nl

Na de afscheidsbijeenkomst wordt Cor naar de middenstip op het hoofdveld van VOW gebracht. Vanaf 14.00 uur is daar voor iedereen gelegenheid om hem een laatste groet te brengen.


De familie stelt het erg op prijs als u een mooie herinnering, een leuke anekdote, een foto of andere reactie met hen deelt op zijn herdenkingspagina: www.memori.nl/cor-aa

No items found.