Meld je aan voor de 5e editie van de MudRun!

February 10, 2020

Nog een 10 weken (13 april 2020 2e paasdag) en dan zal de 5e editie van de VOW MudRun weer van start gaan. De voorbereidingen zijn dan ook in volle gang. Met de inschrijvingen loopt het erg goed en lopen ruim een maand voor op afgelopen jaar. We hopen dan ook dat we dit jaar de 1000 deelnemers gaan redden en daarmee ook uitverkocht raken. Diverse starttijden zijn al uitverkocht en het aantal beschikbare familie tickets is erg beperkt en alleen nog maar in start vak van 12:45 uur. Als je nog mee wil doen willen we je adviseren om snel in te schrijven om teleurstellingen te voorkomen. Voor inschrijven ga je naar onze website via de volgende link: https://www.vow-mudrun.nl/starttickets-t-shirt en daarmee kun je simpel je ticket vastleggen. Het aantal obstakels zal rond de 40 liggen en er zitten een aantal leuke nieuwe obstakels bij.

Voor VOW is dit natuurlijk een groot evenement waarbij we veel vrijwilligers nodig hebben om alles goed geregeld te krijgen. In de link onderaan dit bericht zie je hoe je je kunt aanmelden en daarmee ook een steentje bijdraagt aan dit geweldige evenement. Wij als commissie waarderen dit enorm en willen dan ook alle vrijwilligers na afloop uitnodigen voor de afterparty met een lekker buffet.


Groetjes VOW MudRun commissie

Link naar aanmeldingsformulier vrijwilligers: https://drive.google.com/file/d/1Ew9DwmLuBRRbZEb3fRcaZM-K2NUTz7es/view?usp=sharing

No items found.

Meest recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dankjewel, We hebben je inschrijving ontvangen!
Probeer het opnieuw.