Mariahout 1 - VOW 1, uitslag 1 - 2

May 12, 2022

VOW trad vanavond aan op het veld van Mariahout met oranje doelen, dankzij de ludieke actie van onze Orange Army. Ondanks de toch wel zeer aantrekkelijke beloning die Mariahout had uitgeloofd is men er niet in geslaagd de daders te achterhalen.

De eerste helft gingen beide teams gelijk op. Twee gemotiveerde teams die beiden voor de winst gingen. Mariahout scoorde als eerste, maar in de 45ste minuut bracht Pim v. Riel de stand weer in evenwicht. Op dat moment een terechte stand.

Na rust gingen beide teams fel van start. In de 50ste maakte Stef van Berlo de 1-2.  Vanwege een tweede gele kaart, moest Stef vijf minuten later het veld verlaten en stond VOW ineens met tien spelers. De taak alles op alles te zetten om de voorsprong met tien man vast te houden. Er volgden een aantal hachelijke momenten voor de goal van keeper Niek, maar VOW gaf de spelers weinig ruimte en allen speelden voor wat ze waard waren. Niet altijd even mooi, maar wel effectief. In de 85ste minuut kreeg de ingevallen Stan v.d. Heijden nog een kans, maar deze ging nipt langs.

In de 93ste minuut floot de scheids af en verliet VOW als winnaar het veld.

Zondag, om half drie, thuis tegen de hekkensluiter EMK.