Mari van Helvoort ontvangt Koninklijke Onderscheiding van Burgemeester

April 24, 2020

Afgelopen vrijdag 24 april heeft Mari van Helvoort een Koninklijke Onderscheiding ontvangen van Burgemeester van Rooij. Mari is sinds begin jaren 90 een zeer gewaardeerd lid en vrijwilliger bij VOW. Wanneer we het hebben over een echte verenigingsmens, dan hebben we aan Mari een heel goed voorbeeld.

 

Vanaf de begin jaren 90 zet Mari zich in als vrijwilliger bij VOW. Hij is leider/trainer geweest van diverse jeugdteams. In 1995 is hij zich gaan ontfermen over de hulpmaterialen van zowel de junioren als senioren. Vanaf dat jaar heeft ook de zaterdagdiensten ingevuld en op zondag vervulde hij die taken als vervanger.Mari is de vraagbaak voor eigen leden, maar ook zeker voor de bezoekende verenigingen. Daarnaast is hij een aantal jaren actief geweest als leider en assistent-scheidsrechter van het 3e seniorenteam. De laatste tien jaren richt Mari zich op het beheer van de materialen en het milieubewust werken binnen de vereniging.

 

Wij willen Mari graag namens alle leden en het bestuur van VOW feliciteren met zijn Koninklijke Onderscheiding en bedanken voor al zijn inzet voor de vereniging.  

No items found.

Meest recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dankjewel, We hebben je inschrijving ontvangen!
Probeer het opnieuw.