FC Schadewijk - VOW, uitslag 1 - 4 (0 - 1)

November 12, 2023

Een taaie ploeg waar VOW moeite mee had, maar de hele wedstrijd de sterkere ploeg was. Een slecht veld, fysiek stevig spel en veel lange ballen van Schadewijk. In de 25ste minuut de verdiende voorsprong, 0-1 door Timo. Ondanks overwicht kwam VOW niet meer tot scoren in de eerste helft.

In de tweede helft duurde het even voordat het lang verwachte tweede doelpunt eindelijk viel. Stef alleen voor de keeper schoot de bal netjes langs de doelman.

In de 82ste minuut wederom Timo die Stefs voorbeeld volgde. In de 86ste minuut een ongelukkige situatie voor de goal van Niek bezorgde Schadewijk een penalty die netjes ingeschoren werd. Niek kansloos. In de 87ste minuut maakte Timo met zijn derde goal duidelijk wie de terechte winnaar was vandaag.

Leuk om te zien hoe Arno met zijn team gegroeid is en nu op een mooie zesde plaats staat.

Volgende week de derby thuis tegen het vierde geplaatste WEC. Altijd een spannende wedstrijd. Om 14:30 uur is de aftrap. Supporters zijn natuurlijk altijd welkom!

VOW VR1 verloor vandaag thuis van Pusphaira VR1 met 0-1. Volgende week om 12:00 uur uit naar SHH VR1 uit in Herten.