Even voorstellen... Teamactiviteiten commissie

September 16, 2021

De voorbereiding van het jubileum zijn in volle gang en bestaan uit uiteenlopende subcommissies. De komende tijd steken we ze één voor één aan jullie voor. Nu is de beurt aan de Teamactiviteiten commissie. Zij stellen zich graag aan je voor!

Hoi!

Wij, Pim van Riel en Hanneke van der Heijden, vormen de commissie teamactiviteiten. Graag willen wij alle seniorenteams op een leuke manier betrekken om er een mooi en onvergetelijk jubileumjaar van te maken. Er is een commissie in het leven geroepen, wij dus, om de seniorenteams te stimuleren iets leuks te gaan organiseren. Op deze manier worden alle teams betrokken en is er ook de mogelijkheid extra financiering te genereren voor het jubileumweekend.

De seniorenteams zijn op dit moment leuke dingen aan het verzinnen. Binnenkort kunnen jullie de berichten voorbij zien komen van de acties die worden bedacht en daaraan kunnen deelnemen. Voor de actie die het meeste geld oplevert is een leuke prijs verbonden. En zoals bij elke wedstrijd wil elk team van VOW winnen, toch?

Wordt vervolgd!

𝗩𝗼𝗹𝗴𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗸𝗲𝗲𝗿
In de volgende voorstelronde zal er weer een andere subcommissie in de schijnwerpers worden gezet.

No items found.