Even voorstellen…. Subcommissie PR en Communicatie

May 17, 2021

De voorbereidingen van het jubileum zijn in volle gang en bestaan uit uiteenlopende subcommissies. De komende tijd stellen we ze één voor één aan jullie voor. De jubileumcommissie heeft de spits afgebeten en nu is het de beurt aan de subcommissie PR en Communicatie. 


Wij zijn Juul van Erp, Twan Gijsbers, Frank Ketelaars, Arno Korsten, Marsha van Sleuwen en Nina Vissers en wij vormen de commissie PR en Communicatie. Als communicatiecommissie zetten wij ons in voor de communicatie, vormgeving en creatieve ideeën rondom het jubileumweekend. 


We zitten achter bijna alles wat je voorbij ziet komen op sociale media, de voetbalclub en in het (club)nieuws dat in het teken staat van het VOW 75-jarige jubileum. Naarmate het jubileumweekend dichterbij komt, zullen we meer over de activiteiten van andere subcommissies naar buiten brengen. 


Daarnaast zijn we enthousiast en actief bezig met het tot stand brengen van een exclusief jubileumboek. In het boek wordt de rijke clubgeschiedenis van VOW in woord en beeld samengebracht aan de hand van interviews, anekdotes, verhalen en foto’s. Complete dozen met oude krantenartikelen zijn onder het stof tevoorschijn gehaald en fotoarchieven worden doorgespit om de pareltjes te verzamelen. Er vinden momenteel een tal van interessante en waardevolle gesprekken plaats met markante clubhelden die groots aan bod zullen komen. Het jubileumboek is voor iedereen met een oranje-wit voetbalhart die geïnteresseerd is in het verleden, het heden en de toekomst van onze club. Hoe en wanneer het boek verkrijgbaar is, wordt later bekendgemaakt. 


VOW kent een prachtige clubhistorie waar we erg trots op zijn en dat verdient een plek in de spotlights. We werken daarom nog aan een ander erg leuk idee, maar wat dat is houden we nog even geheim… 


Hulp gezocht! 

Wij zijn geen journalisten en schrijven niet dagelijks stukjes. Dus ben jij een tovenaar in het schrijven van teksten en voel je je betrokken bij onze club, dan willen we graag met jou in contact komen. Wil je op een andere manier een creatieve inbreng leveren, dan kan dit ook. Je kunt ons mailen: jubileumboek@vow.nl


Ook willen we jullie vragen om je computer, laptop en USB-sticks door te speuren naar leuke foto’s van de afgelopen jaren. Ook deze ontvangen we graag op dit mailadres. Tip: gebruik voor grotere bestanden www.wetransfer.com


Volgende keer

In de volgende voorstelronde zal er weer een andere subcommissie in de schijnwerpers worden gezet. Dan zal de commissie Feestavond zich voorstellen. 

No items found.