Even voorstellen… Seniorenactiviteiten commissie

July 22, 2021

De voorbereiding van het jubileum zijn in volle gang en bestaan uit uiteenlopende subcommissies. De komende tijd stellen we ze één voor één aan jullie voor. Nu is de beurt aan de Seniorenactiviteiten commissie. Zij stellen zich graag aan je voor!

 

Hallo allemaal,

Om de festiviteiten rond het 75-jaar jubileum voor te bereiden is de jubileumcommissie activiteiten aan de slag gegaan. Graag vertellen wij jullie waar wij mee bezig zijn. Wij zijn Sally van Dam, Job Habraken, Jan vd Oever, Lisa Rooijackers en Mees van Zutphen en organiseren een sportieve activiteitenmiddag voor de senioren.

 

Op zaterdag 28 mei 2022 organiseren wij een voetbal- en volleybaltoernooi. Deze middag is voorzien van hapjes, drankjes, muziek en nog veel meer! We zijn nog druk bezig met de voorbereidingen om deze middag op een gezellige, leuke en sportieve manier te kunnen laten slagen met aansluitend natuurlijk de fantastische feestavond!

 

Om dit allemaal soepel te laten verlopen, zijn wij nog wel op zoek naar mensen die willen helpen. Denk jij nu ik kan wel een wedstrijdje fluiten of ik vind het leuk om een muziekje te draaien tijdens deze middag? Geef je dan op bij een van ons of stuur een e-mail naar: jubileum@vow.nl

 

De datum ligt vast, dus trommel je teamgenoten, vrienden, kennissen of familie op om mee te doen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Verdere informatie over inschrijven volgt..  

 

Tot snel!

 

Volgende keer

In de volgende voorstelronde zal er weer een andere subcommissie in de schijnwerpers worden gezet. Dan zal de Teamactiviteiten commissie zich voorstellen.

No items found.