Even voorstellen... Reünie en Ouderenmiddag commissie

October 7, 2021

 De voorbereiding van het jubileum zijn in volle gang en bestaan uit uiteenlopende subcommissies. De komende tijd stellen we ze één voor één aan jullie voor. Nu is de beurt aan de Reünie en Ouderenmiddag commissie. Zij stellen zich graag aan je voor.

 

Onze commissie voor het organiseren van de reünie en ouderenmiddag bestaat uit Mia, Jeroen, John, Alco en Manuela.

 

Het unieke van het organiseren van deze twee activiteiten is, dat we gaan starten op de eerste dag van het feestweekend en we sluiten af op de laatste dag. Op woensdag na de receptie gaan we van start met een reüniefeest met livemuziek en een DJ. We hopen op deze avond vele (oud) spelers, supporters en vrijwilligers te ontmoeten. Naast mooie herinneringen ophalen, hopen we er ook een gezellig feest van te maken. Op zondag willen we de oudere generatie uitnodigen voor hun feestje. We willen de ouderen laten genieten van een Brabantse middag met muziek van de tijd van toen. Daarbij mag een drankje en een hapje eten niet ontbreken. Dit zal een middag worden waarin iedereen uit Zijtaart en omgeving die bij deze doelgroep hoort welkom is.

 

Voor ons wordt het een leuke uitdaging om van beide activiteiten iets gezelligs te maken, maar gezien de ervaring in deze commissie moet het wel goed komen. Wij hebben er veel zin en wij hopen van harte dat jullie ook van de partij zijn.

 

Volgende keer

In de volgende voorstelronde zal er weer een andere subcommissie in de schijnwerpers worden gezet.

No items found.