Even voorstellen...  Jubileumcommissie VOW-75

April 14, 2021

Ondanks het coronavirus zijn de voorbereidingen voor het Jubileumjaar in volle gang. Maar wie zijn nou de gezichten achter de Jubileumcommissie? Zij stellen zich graag aan je voor...

Wij zijn Simone Vos, Bas van der Aa, Chris van de Ven, Frank van Moorsel, Jhonno van Rooij, Lindy van Schaijk en Arno Korsten. Samen vormen wij de jubileumcommissie.


Wij mogen de aftrap doen voor een reeks voorstelrondjes van de vele vrijwilligers van de verschillende subcommissies die samen ons 75-jarig jubileum organiseren.


We hebben gekozen om te werken met subcommissies die allemaal één of enkele activiteiten organiseren. Daarnaast zijn er commissies voor de horeca, facilitaire zaken en de PR en communicatie. Alles samen dus een heleboel mensen die al druk aan de slag zijn. Als jubileumcommissie steunen we alle subcommissies waar nodig en proberen alles in elkaar te passen. De verschillende commissies zullen zich in de komende maanden zelf aan jullie voorstellen. 


Het organiseren van een jubileum in deze corona tijd valt niet mee. Vergaderen gaat veelal via teams en we zien elkaar weinig of niet op de club. Maar we zijn erg blij met de voortgang die al geboekt is met de organisatie van de verschillende evenementen. Als jubileumcommissie houden we overzicht en proberen te voorkomen dat dingen botsen of tussen wal en schip vallen.


We willen het hele seizoen 2021-2022 in het teken laten staan van VOW-75. In het begin van het seizoen zal er een aftrap zijn na een van de eerste thuiswedstrijden van het eerste. Daarna vragen we alle seniorenteams om een activiteit te organiseren, die gedurende het seizoen zullen plaatsvinden. Het hoogtepunt is natuurlijk het jubileumweekend met Hemelvaart 2022 van woensdagavond 25 mei tot zondag 29 mei. Reserveer deze data in je agenda. 


Het programma van het jubileumweekend is zo goed als rond, maar we geven nog niet alles prijs. Duidelijk is wel  dat er een programma is voor elke groep die we binnen onze vereniging kennen. Natuurlijk de jeugd, heren en dames en veteranen en veterinnen, maar ook de vrijwilligers, supporters en zeker ook de oud-leden. Daarnaast zijn de meeste activiteiten ook open voor belangstellenden uit Zijtaart en Veghel. Zoals bekend is VOW opgericht in mei 1947 in Veghel. VOW kent een rijke en mooie geschiedenis waarvan jullie ook meer gaan horen. 


Vrijwilligers
Naast de mensen in de subcommissie zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen. Dat kan zijn bij het begeleiden van de activiteiten, maar bijvoorbeeld ook helpen met opbouw en afbouw van de tent, de inrichting, etc. etc. Mocht je mensen kennen die wel een handje willen helpen dan hebben we zeker iets passends. Nadrukkelijk willen wij vermelden dat je als vrijwilliger geen lid van de vereniging hoeft te zijn of binding met de club hoeft te hebben. Lijkt het je leuk om nader kennis te maken met VOW en de vele mensen die al actief zijn dan laat maar een berichtje achter op jubileum@vow.nl en we nemen snel contact met je op. 
Wij kijken uit naar een prachtig jubileumjaar en hopen velen van jullie weer snel te zien bij VOW.

Met vriendelijke groet, 
Simone, Bas, Chris, Frank, Jhonno, Lindy en Arno
Namens de Jubileumcommissie

No items found.