Even voorstellen... de Jeugdactiviteiten commissie

July 6, 2021

De voorbereiding van het jubileum zijn in volle gang en bestaan uit uiteenlopende subcommissies. De komende tijd stellen we ze één voor één aan jullie voor. Nu is de beurt aan de Jeugdactiviteiten commissie. Zij stellen zich graag aan je voor!

Hallo! Voor het 75-jarig bestaan van VOW mogen wij de activiteiten voor de jeugd organiseren. Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen! Nieuwsgierig naar waar we mee bezig zijn? Dan heb je pech, wij houden ons nog even op de achtergrond en verschuilen ons achter onze laptops. Of hebben we nu toch een tip gegeven? ;) Wij stellen ons graag even voor, van links naar rechts, boven naar beneden:

 

Ik ben Rosanne van de Rijt, 28 jaar. Ik heb in het verleden bij VOW gevoetbald en ik werk als leerkracht in het basisonderwijs. Met deze achtergrond ben ik terecht gekomen in deze commissie.

 

Mijn naam is Marjan van Asseldonk. Van jongs af aan voetbal ik bij VOW. Na een tijdje er tussenuit te zijn geweest ben ik zo'n twee seizoenen geleden weer begonnen met voetballen bij de Veterinnen en als reserve keepster bij de dames. Onze 3 meiden voetballen ook bij VOW, vandaar dat ik het leuk vind om wat mee te organiseren voor de jeugd.

 

Mijn naam is Susan van Nunen. Jaren terug balde ik bij VOW dames 2. Tegenwoordig 1x per jaar bij de vedettes van de CV. Als moeder van drie voetballende kinderen kom ik veel bij VOW. Wie investeert in de jeugd, investeert in de toekomst zeggen ze wel eens. En met deze insteek ben ik in de commissie terecht gekomen.

 

Ik ben Rianne Dingemans Wierts. Jaren geleden heb ik bij VOW dames 2 gevoetbald. Nu voetballen mijn zoons Jordy en Thymo bij VOW Jo12 en Jo10. Bij het 60-jarig jubileum van VOW heb ik meegeholpen en vandaar dat ik nu ook weer benaderd ben om er met het 75-jarig bestaan weer een feestje van te maken.

 

Ik ben Milou van den Hurk en heb nog nooit bij VOW gevoetbald. ;) Ik sta wel graag langs de zijlijn voor de gezelligheid. Daarnaast ben ik vrijwilligster bij Jong Nederland en vind ik het leuk om dingen te organiseren en het dorp levendig te houden. Vandaar dat ik bij deze commissie terecht gekomen ben!

 

Ik ben Amy van Asseldonk. Ik werk bij de Eetkaamer in Uden, sta in het weekend achter de bar in de kantine van VOW bij de jeugd op zaterdag en verder ga ik al een aantal jaar mee met pupillenweekend.

 

Mijn naam is Mike Bekkers. Ik voetbal bij VOW heren 5. Ook ben ik leiding bij Jong Nederland en zodoende ben ik gevraagd om mee te helpen met het organiseren van deze dag.

𝗩𝗼𝗹𝗴𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗸𝗲𝗲𝗿
In de volgende voorstelronde zal er weer een andere subcommissie in de schijnwerpers worden gezet. Dan zal de commissie zich voorstellen.

No items found.