Even voorstellen…. De feestcommissie

June 23, 2021


De voorbereidingen van het jubileum zijn in volle gang en bestaan uit uiteenlopende subcommissies. De komende tijd stellen we ze één voor één aan jullie voor. De PR en Communicatiecommissie heeft de pen doorgegeven aan de Feestcommissie.

 

Wij stellen ons graag even voor; wij zijn Karin Adriaans, Ronald van Eert, Rick van der Linden, Glaudia Manders, Pim van Riel en Lisa Rooijackers. Wij houden ons bezig met het organiseren van de grote feestavond op zaterdag 28 mei 2022.

 

De afgelopen maanden zijn we een paar keer bij elkaar gekomen en hebben we (wegens corona) verschillende online meetings gehad om te sparren over de feestavond van het 75-jarige jubileum. We zijn op zoek gegaan naar leuke artiesten/acts, zodat we een gaaf programma neer kunnen zetten. Hierbij hebben we rekening gehouden met jong en oud en willen we ervoor zorgen dat het een feestavond voor in de boeken gaat worden! Er zijn grootse ideeën voorbij gekomen…


We hebben een budget gekregen en hierbij hebben we na het enige rekenwerk en een flinke portie overtuigingskracht de jubileumcommissie weten te overtuigen van geweldig feestprogramma!


We hebben contact opgenomen met verschillende artiesten om te kijken wat hun mogelijkheden en kosten zijn. We wachten nog op een 'go' van de jubileumcommissie, zodat we de artiesten uit onze line-up kunnen gaan vastleggen. Zodra deze definitief is, kunnen we ons gaan verdiepen in de bekendmaking van alle artiesten en het daadwerkelijk voorbereiden van feestavond

 

Wij hopen iedereen snel meer te kunnen laten we tenover de line-up! To be continued…

 

SAVE THE DATE:

28-05-2022 @ VOW

 

Volgende keer

In de volgende voorstelronde zal er weer een andere subcommissie in de schijnwerpers worden gezet. Dan zal de commissie Jeugdactiviteiten zich voorstellen. 

No items found.