Corona maatregelen

August 23, 2020

[UPDATE 15-10]:

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Via dit bericht willen wij als bestuur u op de hoogte stellen wat de nieuwe maatregelen betekenen inhouden voor de komende vier weken:

  • Alle competities zijn stilgelegd
  • Trainingen voor de senioren en 18 jaar en ouder vinden geen doorgang
  • De kantine, kleedkamers en douches blijven voorlopig gesloten.

De trainingen voor jeugd tot en met 17 jaar gaat wel door.

De activiteitencommissie is aan het kijken of de herfstactiviteit op een andere manier kan plaats vinden. Heeft uw zoon of dochter zich hiervoor aangemeld, dan ontvangt u hier bericht over van deze commissie.

Met sportieve groet,

Bestuur VOW

------------------------------

[UPDATE 29-9]:

Beste leden,

 

Vanaf dinsdag 29 september gelden er weer nieuwe maatregelen vanuit de overheid Coronavirus tegen te gaan. Dit betekent voor onze vereniging dat vanaf 29september voor een periode van drie weken geen publiek meer welkom is bij alle wedstrijden. Er geldt dus dat tijdens trainingen èn wedstrijden alleen spelers, leiders, scheidsrechters én de noodzakelijke vrijwilligers welkom zijn op onze club. De enige uitzondering geldt voor ouders van jeugdspelers die moeten rijden naar een uitwedstrijd. In dit geval gelden de rijdende ouders als begeleiders en mogen zij blijven kijken naar de wedstrijd.

 

Naast het verbod op toeschouwers gaat ook de kantine in deze periode dicht.  

 

Het is niet meer mogelijk om te douchen na de trainingen. Kleedlokalen worden nog wel beschikbaar gesteld om jas en tas neer te leggen. 

 

Op wedstrijddagen proberen we zoveel mogelijk teams de beschikbaarheid te geven over voldoende kleedlokalen. Hierbij krijgen gasten voorrang. Wanneer het voor thuisspelende teams niet mogelijk is te douchen na de wedstrijd wordt dit kenbaar gemaakt aan de leiders van het team. Dit zal incidenteel voorkomen gezien het programma van de komende weken.

 

Voor elke training en wedstrijd vindteen gezondheidscheck plaats. 

 

Concreet betekenen de nieuwe maatregelen dat er nog steeds gevoetbald kan en mag worden. Voor de sportbeoefening blijvende regels die sinds 1 juli gelden van kracht: binnen- en buitensporten kunnenactief kunnen worden beoefend, inclusief het organiseren van competities. Senioren hoeven net als de jeugd onderling tijdens het sporten geen anderhalve meter afstand te houden.

 

Het blijft daarbij belangrijk dat ervoor en na het sporten door iedereen ouder dan 18 jaar anderhalve meter afstand wordt gehouden en dat de hygiënevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest. Voor meer informatie: https://www.voetbal.nl/nieuws/1481/coronavragen?

 

We roepen iedereen op om zich te houden aan de nieuwe maatregelen.

 

Bestuur VOW

No items found.

Meest recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dankjewel, We hebben je inschrijving ontvangen!
Probeer het opnieuw.