Arno Methorst is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van VOW

December 30, 2022

Arno Methorst volgt na dit seizoen Patrick Cissen op als hoofdtrainer van VOW. De 56-jarige oefenmeester komt uit Eindhoven en woont samen met zijn kinderen. Eerder stond hij op het veld bij Rhode, Nijnsel, Nooit Gedacht en ASV’33.


Methorst startte zijn trainerscarrière in 2000 bij de A1 van E.S.V., waar hij zelf ook jarenlang speler is geweest. In 2005 was hij voor het eerst hoofdtrainer bij Sparta’25, waarmee hij in drie jaar tijd van de vierde klasse naar de tweede klasse wist te promoveren. Daarna had hij onder andere Rhode, Liessel, Spoordonkse Boys, Nijnsel, Nooit Gedacht en ASV’33 onder zijn hoede. Met Liessel promoveerde hij naar de vierde klasse en met Spoordonkse Boys naar de derde klasse.


Zijn keuze ging naar VOW vanwege het dorpse karakter en de jonge spelersgroep met veel potentie. Het komende seizoen wil hij, samen met leider Ronald van Eert, het team verder laten ontwikkelen en individuele spelers beter maken, zodat er een basis komt te liggen voor een verdere toekomst.


Wij zijn als bestuur erg blij en verheugd op de komst van Arno en denken met hem een ambitieuze nieuwe trainer gevonden te hebben, die zijn jarenlange ervaring kan overbrengen op de spelersgroep. Wij wensen Arno het allerbeste en veel succes bij VOW.

No items found.