10% korting voor VOW leden tijdens ‘Sport is a Gift’ bij de Intersport

November 22, 2022

Intersport Superstore Uden is een van onze belangrijkste sponsors. Daarnaast zijn ze ook de “official supplier” van onze vereniging. Vanuit deze samenwerking willen ze ook de individuele leden een persoonlijk voordeel bieden.

Daarom krijg je tot en met 31 december 2022, na registratie in de Intersport Club-App, 10% korting op al je aankopen van de sport en casual collectie!

Bij Intersport wordt het VOW logo gratis bedrukt op de artikelen uit de clubcollectie, tevens is het mogelijk om nu tijdelijk voor € 2,50 je naam te laten bedrukken.

Deze actie geldt ook in de ledenshop: https://clubs.deventrade.com/nl/vow/clubcollectie (hier kun je makkelijk online bedrukte kleding bestellen en ophalen bij de Intersport).

Sponsoren zijn erg belangrijk voor onze vereniging daarom ons advies om lokaal je aankopen te doen.

Wat te doen:

Wanneer je al klant bent bij Intersport kun je jezelf aanmelden in de Intersport Club-app. Zo niet dan wordt er gevraagd om een eenmalige registratie. Hiermee profiteer van direct van alle voordelen. In de winkel krijg je een code waarmee je jezelf eenvoudig kunt aanmelden als lid van VOW

Let wel! De korting wordt alleen verstrekt op het vertoon van de Intersport CLUB-app.

No items found.